single vader

Single vader

Ben jij een alleenstaande moeder en wil je single mannen zoeken die ook kinderen hebben? Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om deze alleenstaande vaders op te sporen. Waar je terecht moet? Kort gezegd zijn ze overal en nergens, maar zoek je bewust single mannen in Nederland dan kunnen we je zeker een paar tips geven om je op weg te helpen. Je kunt zowel online terecht via specifieke relatie websites voor alleenstaande vaders, of je gaat letterlijk de deur uit en op zoek. Hieronder geven we voorbeelden waar deze mannen in levende lijve te vinden zijn.

Allereerst is het goed om te begrijpen dat niet alle single vaders hun kinderen bij zich hebben. De kans is groter dat ze ze niet bij zich hebben dan wel. Vooral tijdens kantooruren zullen geen kids in de picture zijn. Publieke locaties waar single vaders zich kunnen bevinden zijn o.a. tijdens lunchtijd in restaurants, in de sportschool, de kroeg en op sportverenigingen. Maar ook tijdens een avondwandeling zijn alleenstaande mannen te vinden die in zijn voor een praatje. Heb je als alleenstaande moeder een keer tijd om je op een van bovengenoemde locaties te begeven? Probeer het dan eens uit. Welke locaties bij jou in de buurt komen overeen met bovenstaande punten? Ga daar eens heen en kijk eens rond.

Single mannen herkennen

Single mannen zoeken met kinderen is een ding, maar hoe kun je ze herkennen als ze recht voor je staan? We zullen twee factoren van herkenning bespreken.

Gedrag – Het belangrijkste herkenningspunt voor jou is de blik in de ogen die ze hebben. Jij als moeder zult deze blik als geen ander herkennen. Je kunt ergens wel stellen dat het scherpe testosteron gedreven gedrag minder extreem aanwezig is. Ze zijn doorgaans zachter van aard geworden en zullen minder lomp uit de hoek komen. Er is maar een manier om hier achter te komen, en dat is door contact te leggen en kort met ze te praten. Hoe je ze aanspreekt? Heel simpel, start een luchtig onderwerp over iets wat je ziet in jullie directe omgeving. Zo kan hij er ook op reageren. Aan zijn eerste houding en manier van praten kun je een eerste indruk krijgen of hij wel of geen vader is.

Uiterlijk – Het klinkt cliché, maar het is vaak wel waar: single mannen met jonge kinderen zijn te herkennen aan vlekken in hun kleding. Ook al zitten ze in een werklunch, sommige vlekken zijn er niet makkelijk uit te krijgen en zijn toch vaag zichtbaar. Bezitten ze een auto, dan kun je ook aan het interieur van de auto zien of er regelmatig kinderen vervoerd worden. Is het een troep binnenin of niet? Ook het type auto (gezinsauto of niet) verraadt veel. Welke auto van hem is? Vraag nonchalant naar welk automerk hij mooi vindt. De kans is groot dat hij deze auto ook zelf heeft. Doe dit als je buiten staat en vraag hem vervolgens deze aan te wijzen. Als hij weg is spiek je later eens door de autoruit naar binnen.

Single mannen ontmoeten met kinderwens

Single mannen zoeken en daadwerkelijk ontmoeten is relatief makkelijk, maar mannen vinden die ook nog eens single vader zijn kan langer duren. Als je het al lang probeert, maar bij jou in de buurt maar geen single vader heb kunnen vinden, kun je overwegen om single mannen te ontmoeten die een kinderwens hebben. Deze mannen staan mentaal open voor het vaderschap en een serieuze relatie. Genoeg van hen vinden het prima als er al een kind in het spel is. Nee heb je, ja kun je krijgen.